Остър коментар за изкуствено предизвикания от Продължаваме промяната скандал около ръководството

...
Остър коментар за изкуствено предизвикания от Продължаваме промяната скандал около ръководството
Коментари Харесай

Карадайъ с остри думи за камилите и Промяната

Остър коментар за изкуствено провокирания от " Продължаваме промяната " скандал около управлението на спортната комисия в Народното събрание направи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Радостин Василев на вас в случай че ви каже, че сте камила, вие ставате ли камила? Извинявайте, дайте малко съществено, заяви Карадайъ в отговор на журналистически въпрос дали Движение за права и свободи е получавало позвъняване от президентството или служебния кабинет да поеме председателския пост на комисията, както твърди Василев.
-->
Да, той беше в нашата стая. Дойдоха с Кирил Петков, беше превъзходен диалог. Ние им казахме това, което през днешния ден чухте от трибуната на Народно събрание, сподели още Карадайъ. По-рано в пленарната зала на Народното събрание ръководителят на Движение за права и свободи съобщи: " В старта, при заявяването на комисиите, Движение за права и свободи изчака всички парламентарни групи да си заявят комисиите. И ние декларирахме такива комисии, които не бяха декларирани от никого. При първичната поръчка Комисията по младежда и спорта бе декларирана само и единствено от Движение за права и свободи. ".

" Продължаваме промяната " се опита да направи конспирация в залата, настоявайки Радостин Василев да оглави Комисията по младежта и спорта, макар че групата не е желала поста. Кирил Петков и Асен Василев нападнаха Движение за права и свободи с обвиняването, че някой се е обадил на Движението да желае председателското място на Комисията, с цел да не може да го вземе Радостин Василев, който е пуснал сигнал против служебния министър на спорта Весела Лечева.

Сутринта чухте - призовах от трибуната на Народно събрание сътрудниците да прочетат Конституцията на Република България, да прочетат и Правилника за организацията и активността на Народно събрание, в случай че е належащо един обучителен курс да проведем - кои органи и институции в страната какви пълномощия имат, в това число Народното събрание какви пълномощия има, народните представители какви пълномощия имат, комисиите към Народно събрание какви пълномощия имат и чак тогава можем да приказваме. Малко по-сериозно, апелирам, заключи Мустафа Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР